Recipes from Ingredient: Picanha
Picanha al forno con Burro con patate
Recipe Type: Red meat, Gluten Free
Cuisine: Brazilian recipes
Average Rating: (4.8 / 5)
Picanha è un taglio di carne tipico della cucina Brasiliana, corrispondente al "codone di manzo" o "punta di sottofesa". Si tratta di un taglio di peso massimo di 1 kg, dalla forma triangolare.
Read moreRecipes Recent
Recipes mixed
- Recent
- Popular
- Random
-
Salpicão tradizionale
(5 / 5)
-
Bistecca di scamone in salsa di funghi e basilico
(5 / 5)
-
Salpicao di Baccalà semplice
(5 / 5)
-
Pao de queljo (Small cheese sandwiches)
(4.9 / 5)
-
Pudim de Leite
(4.1 / 5)
-
Pastel fair dough
(3.3 / 5)
-
Chicken Lasagna
(5 / 5)
-
Scrambled Eggs Recipe with Grated Tomato
(5 / 5)
-
Homemade catupiry
(4.9 / 5)
Guy recipe
Category
There Specialty of the week
Pao de Queijo Gluten Free
Pao de Queijo Gluten Free, a good Brazilian cheese sandwich with the famous tapioca starch. I recommend everyone to ...
Read More
Comments Recent