Recipes from Ingredient: Black pepper
Picanha al forno con Burro con patate
Recipe Type: Red meat, Gluten Free
Cuisine: Brazilian recipes
Average Rating: (4.8 / 5)
Picanha è un taglio di carne tipico della cucina Brasiliana, corrispondente al "codone di manzo" o "punta di sottofesa". Si tratta di un taglio di peso massimo di 1 kg, dalla forma triangolare.
Read moreRecipes Recent
Recipes mixed
- Recent
- Popular
- Random
-
Salpicão tradizionale
(5 / 5)
-
Bistecca di scamone in salsa di funghi e basilico
(5 / 5)
-
Salpicao di Baccalà semplice
(5 / 5)
-
Pao de queljo (Small cheese sandwiches)
(4.9 / 5)
-
Pudim de Leite
(4.1 / 5)
-
Pastel fair dough
(3.3 / 5)
-
Cocada paulista cake (Coconut cake)
(5 / 5)
-
Pato no Tucupi (Duck)
(3.8 / 5)
-
Rabanadas "Fried Bread with Milk"
(4.6 / 5)
Guy recipe
Category
There Specialty of the week
Pao de Queijo Gluten Free
Pao de Queijo Gluten Free, a good Brazilian cheese sandwich with the famous tapioca starch. I recommend everyone to ...
Read More
Comments Recent