Recipes With Course: Everyday
A recipe that you can make at any time of the year.
Scrambled Eggs Recipe with Grated Tomato
Recipe scrambled eggs with tomato au gratin, for breakfast or for an excellent snack also for an aperitif.
Read moreRice Cake with Coco (Arroz de Leite com Coco)
Il riso dolce, noto anche come riso funzionale e riso al latte, è un piatto a base di riso cotto nel latte e zucchero, condito con scorza di limone, bastoncini di cannella, acqua di fiori d'arancio, chiodi di garofano, ecc. generalmente cosparso di cannella.
Read moreGreek Rice Recipe (Arroz à Grega) Very easy
Special rice, super easy to make. Use the ingredients you like the most and the better it will be.
Read morePressed pork ribs
Le Costine cuociono nel proprio grasso. Impara due modi per prepararli, diventano morbidissime e saporite. Non è complicato prepararlo anzi anche il meno esperto pio fare questa meraviglia di ricetta.
Read moreCinnamon and Cocoa Pinwheel Biscuit
Biscotti Girandola, sono una variante allegra e divertente dei classici biscotti di pasta frolla. Sono biscotti bicolore, senza uova e di grande effetto visivo per questo motivo piacciono molto ai bambini oltre ad essere davvero buoni.
Read moreRice croquettes with Mortadella
Crocchette di Riso è uno dei migliori modi per riutilizzare quegli avanzi di cibo che rimango in frigo. Sopratutto Buonissimo, Facili da Preparare, Per Ogni Occasione. In questa ricetta Crocchette di Riso con Mortadella.
Read moreShrimp in Moranga
Shrimp in Moranga (Pumpkin), is a typical dish of Brazilian seaside cuisine, it is delicious and served with a moranga type pumpkin.
Read morePumpkin Cake with Coconut
Pumpkin dessert with coconut is a special recipe for this mix of pumpkin flavor with coconut.
Read moreBrigadeiro Prestige Brazilian Chocolate Cake
Prestige Brigadeiro Cake is a delight for those who love the Sweet Brigadeiro in this version of the Coconut Brigadeiro Stuffed Cake. An excellent recipe to conquer the palate of those who love sweets and coconut.
Read more
Comments Recent